- برنج خیس کرده :3 پیمانه
- گوشت قیمه ای خرد شده به اندازه یم فندق :350 گرم
- پیاز خرد کرده ریز :2 عددبزرگ
- لپه خیس کرده:1/2 پیمانه
- روغن :1/2 پیمانه
- رب گوجه فرنگی :2 ق س
- ادویه خورشتی :1 ق چ
- ادویه پلویی : 1ق چ
- گلاب :1ق س
- زعفران دم کرده:1 ق س
- زرشک سرخ شده:1/2 پیمانه
- گرد لیمو عمانی :1 ق س
- نمک :به میزان لازم
- خلال پسته و بادام:برای تزیین
مواد لازم برای درست کردن قیمه نثار
طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر
طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا
“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه