تاریخچه خورشت قیمه

 قیمه در اصل یک کلمه ترکی است و در لغت نامه دهخدا به معنی ریز ریز شدن می باشد. بسیاری به خورشت قیمه شاهنشاه خورشت ها می گویند.این غذا با لپه، پیاز ، گوشت خورشتی، و رب گوجه فرنگی درست می شود که بسته به نوع خورشت قیمه از مواد دیگری در آن استفاده می کنند.

خورشت قیمه انواع متفاوتی دارد که در هر شهری به شکلی خاص طبخ داده می شود و با اسامی متفاوتی می باشد مواد داخلی انواع قیمه معمولا یکی است اما در بعضی از مواد داخلی با یکدیگر  کمی متفاوت می باشند. شهرهای متفاوت طبخ های متفاوتی برای خورشت قیمه دارند

 طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

مواد لازم برای خورشت قیمه


دنیای از خوشمزه ها قیمه ,خورشت ,خوشمزه ,مواد ,انواع ,ها ,خورشت قیمه ,می شود ,می باشد ,که در ,مواد داخلیمنبع

طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر

طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

فوت و فن پخت برنج برای پلو

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا

“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه

با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

سوپ عدس و بلغور

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

ماینر و ارز دیجیتال هنری اخبار جدید مربوط به پانل های پیش ساخته بهترین برش لیزر مس نمونه سوالات آزمون اصلح مهارت آموزان ماده ۲۸ سفارش طراحی انواع دکوراسیون داخلی فروشگاه معرفی اجناس انواع اسباب بازی دخترانه برنامه نویسان و گرافیستان سایت هواداران امیر کوثری