نان سیب زمینی خانگی یک نان نرم و لطیف با بافتی عالی است که می‌توان آن را برای انواع ساندویچ‌هایی که با نان اسلایس شده درست می‌شوند، استفاده کرد. این نان علاوه بر بافت خوب و پف مناسب، طعمی دل انگیز دارد که به خاطر وجود نشاسته سیب زمینی است و البته بخش زیادی از طعم آن بستگی به نان نوع سیب زمینی دارد و در صورت استفاده از سیب زمینی پر نشاسته شیرین طعمی شیرین‌ خواهد داشت.

نان سیب زمینی


دنیای از خوشمزه ها نان ,زمینی ,نشاسته ,طعمی ,استفاده ,مرحله ,سیب زمینی ,نرم و ,و لطیف ,نان سیب ,نان نوعمنبع

طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر

طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

فوت و فن پخت برنج برای پلو

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا

“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه

با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

سوپ عدس و بلغور

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

دانلود برای شما آشپزی ساده و سریع گروه آموزشی سفید دفتر نقشه برداری بهترین سایت اجناس فوق العاده سـیـنـا تـمـپ|قالب وبلاگ|گرافیک|وردپرس|کدنویسی بهترین سایت ویدیو های روز خرید اینترنتی تابلو استیل