انتخاب و خرید برنج :

برای داشتن پلو سفید و قد کشیده باید اول از همه در نظر داشت که نوع برنج خیلی مهم است. از برنج مرغوب استفاده کنید. بعد اینکه برنج تازه و برداشت محصول همان سال نباشد. برنج کهنه تر کیفیت بهتری خواهد داشت. دانه های برنج باید باریک و یکدست باشد و داخل آن دانه های شکسته و خرد شده نداشته باشد و رنگ همه یکدست باشد. داخل آن دانه سفید و گرد نداشته باشد.

 

در وبلاگشکمو ما  را دنبال کنید.

 

برنج را موقع خرید برای اینکه بدانید معطر است ، داخل کف دست می ریزید و از نزدیک به آن با نفس دهان می دمید! در همان حال می شود عطر برنج را حس کرد.

 

معمولا یکدانه آن را زیر دندان می جوند. زیر دندان باید سفت و محکم باشد اگر چند تکه خرد شد برنج بدی نیست می شود وقت گذاشت و آن را امتحان کرد! و اگر خردتر و در واقع پودر شد به امتحان از طریق پخت هم نمی ارزد.

 


دنیای از خوشمزه ها برنج ,  ,داخل ,دانه ,نداشته ,های ,آن دانه ,داخل آن ,باشد و ,زیر دندان ,آن رامنبع

طرز تهیه کلم شور خانگی و نکات طعم بهتر

طرز تهیه باسلوق خوشمزه و مجلسی برای شب یلدا

فوت و فن پخت برنج برای پلو

فوت‌وفن‌های درست کردن حلوا

“شیرینی دانمارکی” : طرز تهیه شیرینی مجلسی و خوشمزه

با فرهنگ، روحیات و آشپزی ایتالیایی بیشتر آشنا شوید

سوپ عدس و بلغور

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

همه چی موجوده پنی azimsanat اجناس فوق العاده هر چی که بخوای دانلود سرا آکادمی مارکتینگ ایران rashid فروش تردمیل باشگاهی ارزان اهنگ